Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

När shopping är det samma som drömmar.

Jag älskar i stort att skaffa nya saker till hemmet. Kläder är visserligen roligt, men inte så kul att jag har det som främsta intresse. Jag föredrar att handla elektronik, det är ju sällan billigt dock. I cirka ett år har jag velat ha en ny tv, inte för att jag kommer gå och köpa en bara så där den ekonomin har jag inte. Men man får väl ändå drömma inte sant? Jag drömmer just nu om en Samsung UE-46ES6100 LED tv med 3D.

Jag är en prylnörd in i själen och denna skulle passa perfekt i mitt hem. Tunn, fin och lagom stor. En sån hemma hos mig. Den här tvn skulle bli välanvänd både av mig och sonen. Jag har aldrig haft en helt ny tv. Jag har köpt eller fått tv av folk sedan jag flyttade hemifrån, det skulle därmed vara ganska roligt att få en helt ny tv. Så nu önskar jag mig denna, jag skulle med glädje välkomna den i mitt hem som en del av mina andra älsklingar. Jag behandlar mina elektroniksaker som de vore mina barn så då kunde väl denna tv ta sin plats här med och bli en i familjen eller hur?!

dustin home bloggtävling
På jakt efter hemmabio till jul? Hos oss på Dustin Home hittar du ett stort sortiment och riktigt billiga priser!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: