Snart dags för lunch här. Jag har städat färdigt på Williams rum, har riktigt rensat och plockat bort saker han inte längre använder. Det känns onödigt att ha massor med leksaker som han vuxit ur därinne. Det är dock inte så lätt som det låter att plocka och rensa på Williams rum, han vakar sina saker som en hök och försöker gärna ge bra argument för att spara en tandpetare eller vad de nu må vara som han valt att lägga i sina lådor. Men nu är det i alla fall rensat och fint, inget skräp och massor med plats för julklappar.

På tal om jul är det nu 8 dagar kvar till julafton! Åtta dagar kvar tills mamma, hennes man och min bror ska fira julen här det kommer bli jättebra och trevligt.

Nu ska jag städa lite till, duscha och börja med lunchen! Får se vad dagen erbjuder efter det!
Vad händer för er denna söndag?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: