Byxor

Såg att Aria i Pretty little liars bar gröna byxor och insåg att WOW de är snyggt! Provade och en i butiken som såg då jag och Lisa tittade på varandra sa; nu har du verkligen hittar byxor där. Riktigt härliga, de rosa provade Lisa och wow vilken färg. Känns som det behövs färg i vår/sommar och jag har hittat mina. Lager 70 159:- kronor paret.

20130302-190916.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Byxor

  • 2 mars, 2013 at 23:24
    Permalink

    vilka läckra färger! jag har själv ett par rosa och ett par gula jeans, men vill inköpa flera färgade jeans, det är så härligt 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: