Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Hallo!

Var på after work igår och de var trevligt drack två öl och sedan åkte jag med en kollega hem till Falun. Lisa undrade om jag ville kika förbi så gjorde de efteråt.
Kom hem runt elva och då stupade jag i säng, är så trött hela tiden.

Vaknade i morse av att tacobuffen gjorde sig påmind jag trodde jag skulle dö. Jag tänkte till och ett slag att jag har nog fått vinterkräkan men så allvarligt var det inte. Var mest den där tacosen som visade att GE fan i och ät lök! Min kropp gillar inte lök och jag tänkte igår att jag skulle ta lite mat ändå, ångrade mig bittert i morse men mår bättre nu.

William kommer strax hem och jag tänkte ta med honom till maxi och handla gott inför kvällens melodifestival.

Vad ska ni göra denna fina dag?

Related Tags:

2 Comments

  1. Här blir det också Mello för hela slanten! Nu håller jag på att göra ordning mig lite ska handla sen och göra middag för jag och Fridis ska ha middag innan Mello. Det kommer nog alla bli varse om både här på bloggen och på fb ha ha! Jag hejar på Anton Ewald och hoppas han vinner -vem hejar du på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: