Gjorde en god frukost, William ville dock ha havregrynsgröt som inte jag äter så de fick han. Men lite mysigt blev det i alla fall. Frukost är likt alla andra måltider i vår familj en mysig stund. Jag älskar att sitta vid köksbordet tillsammans och prata, skratta och diskutera.

Hur gör ni vid måltider? Äter ni tillsammans eller äter ni vid olika tillfällen?

001

Turkisk yoghurt med grädde.
Kanel
Linfrön
Pumpakärnor
Solrosfrön
Havregryn.

Fruktsallad:
Banan
Jordgubb
Blåbär
Hallon
Grapefrukt
Nektarin
En klick vispad grädde.

Keso med citronpeppar & Tassimo Latte

002

GOTT!

004

Min glada son. Hehe, han vill ogärna vara med på bild numera.

005Hur jag sitter vid matbordet. Jag sitter ogärna rakt upp och ner utan jag har
oftast ett ben på stolen bredvid och foten och andra benet på stolen jag sitter på.

006Mamma Madde style!
Ser hur väl mina blodådra syns här.
Läskigt! Tycker inte om blod.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: