Sjukdom

William är sjuk, han sa att han hade ont i ryggen innan vi gick ut och sedan hade han ont i mage och han var inte pigg när vi var ute. Kom hem och han somnade på soffan, William är inte den som somnar hur som helst så nu är han dålig. Får se vad det är jag hör honom pipa stund vis från soffan så sjukdom is in the house. Jag kikar lite på Dallas i brist på annat.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Sjukdom

  • 10 mars, 2013 at 20:08
   Permalink

   Nett – Feber, blev det och förkylning men sånt är livet 🙂

   Reply
 • 10 mars, 2013 at 18:23
  Permalink

  Åh, stackars, krya fort!! Inte kul att vara inne nu när solen äntligen är här. Var tokkallt idag, men mycket vackert=)

  Reply
  • 10 mars, 2013 at 20:12
   Permalink

   trollet – Han brukar krya på sig snabbt 🙂 .
   Nä verkligen, är kallt här hoppas värmen återvänder snart 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: