Mamma med mönster.

Jag är verkligen kär i mina leggings från blingo! Helhärliga och sen känns jag verkligen som jag när jag har dom på mig. Björn sa att; dom syns. Hehe!
Blingo dag idag kanske? Har en t-shirt från blingo med och en sjal från blingo båda dessa från tidigare kollektioner.

Sitter i Björns soffa om det är av intresse. William äter och jag bara ligger här, sover över inatt imorgon ska William sova hos Björns farmor och farfar och jag jobbar 3 timmar på tisdagen. Ska bli skönt, sen är jag ledig i några dagar.

20130331-203333.jpg

20130331-203342.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Mamma med mönster.

 • 31 mars, 2013 at 21:39
  Permalink

  Riktigt snyggt med mönster, och vågat av dig att bära det! 🙂 Finns många som inte vågar göra det just för att dom är rädda för att synas

  Reply
  • 1 april, 2013 at 12:09
   Permalink

   kajsa – Visst är det 😀 . Kände att jag tyckt det passade mig 🙂 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: