Dagens aktivitet fick blir en rutt upp på Ingarvet för att kolla in lite loppisar. Skitkul hade jag och William på vägen dit, först en liten promenad genom stan och sedan bredde vi vägen upp mot Ingarvet på Ta till vara hittade jag 3 ponys (ni får se dem senare), och på Loppishallen som jag förövrigt besökte för första gången hittade jag jättefina koppar åt mamma från fyrklövern som hon samlar på. Jag köpte även en väska, den får ni också se senare. Björn hämtade upp oss på RYCKEPUNGSVÄGEN (haha) och och vi åkte och köpte pizza på Köpmanskrogen. Nu sitter jag här och ska strax bege mig mot soffan för att vara social mot familjen. Angående designen är den nästan klar, jag ska bara göra fältet mellan menyn och headern vit. Sen tror jag faktiskt att jag är nöjd med designen för denna gång. Eller ja, det blir nog en ny header också. Men får se när den dyker upp.
20130704-184909.jpg

20130704-184926.jpg

20130704-184916.jpg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: