20130813-064307.jpg

Försöker komma tillbaka till rutiner. Både när det gäller frukost och vardagsmatlagning igen. De går framåt, lite trögt bara men vet att så fort man överge suget så blir man inte sugen på onyttiga saker, jag ska försöka att ta mig i kragen och skaffa en aktivitet att gå på i höst också. Behöver bara en push så jag tar mig för saken.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: