Grym helg

Vilken helt underbart grym helg. Jag har haft så himla roligt, bra musik och massa roligheter. Lite väl mycket onyttigt bara men de tar jag igen imorgon. Veckan som kommer nu blir det LCHF och ganska strikt sådan. William är hemma igen och det känns underbart de med.
Igår kom Christin förbi här så vi åt kräftor, skrattade och pratade. Vi ses för sällan och de sa vi också, det är ju tyvärr så när man är vuxen.

Lite bilder från igår.

003

004

005

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Grym helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: