Sjukdomar En dag med sjukt barn.
Sjukdomar Tweenieåldern

En dag med sjukt barn.

William är sjuk, kanske inte den mest timade stunden att bli sjuk på dock. Idag började nämligen en ny termin på jobbet. Williams skola börjar imorgon, men i och med sjukdom idag lär han ju inte direkt vara frisk imorgon heller. Ibland har livet en utgångspunkt vi inte räknat med och så är det.

Jag roade mig med att tvätta och städa medans William sov i morse, har jag vaknat är det ingen ide för mig att försöka somna om. Det går liksom bara inte. Jag såg även säsongens sista avsnitt av True blood och känner att va fan?! Ska man nu behöva vänta ett helt år på en ny säsong, ogillas. Avsnittet var dock skitbra så de var fördelen i alla fall.

Madde_5 (3)Letade bland gamla bilder och hittade denna som får symbolisera denna dag. Jag som ganska liten!

6 Comments

  1. Fy stackars er som fått den där vidriga sjukan! 🙁

    Men hallå var det där sista avsnittet!? Vad ska jag nu ta mig till 😉 men jag tyckte att det kändes som att dom tryckt in en massa handling i detta avsnittet. Det här med Warlow har ju sträckt sig över hela säsongen och vips i nu så visade han sitt rätta jag och blev dödad också. Det gick lite fort kändes detsamma på nåt vis…
    Ja jag är helt insnöad på True Blood som du märker 😉

    1. Anna – Ja fy, känns inte de minste kul 🙁 . Ja var sista för säsongen, skittrist. Fast jag följer ju en del andra så de är i och för sig okej för min del 😉 . Så länge jag kan kolla på något är det okej för min del :-p. Tyckte dock säsongen av True blood blev ganska kort, men berodde ju på att hon var gravid och de inte skulle synas i serien så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: