Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Detaljer från mitt hem, ett kök.

Något som slog mig idag är att jag brukar städa hemmet grundligt varje gång jag vabbar. Då plötsligt börjar jag städa skåpsdörrar, fixar med blommorna. Diskar ur blomkrukor och duschar blommorna i hemmet. Kör rengöring i diskmaskinen och tvättmaskinen och fejar medan William vilar på soffan. Jag antar att det beror på att jag då inte har andra saker som går före. Dagen blir ju lätt oplanerad när man bara befinner sig hemma, men det blir fint, enkelt och rent!

Lite detaljer från vårt hemma. Normalt brukar jag ha duk på bordet men just nu tvättas dem.

001

002

003

004

 

12 Comments

    1. Ndads Blogg – Tack 🙂 . De har ju tagit lite tid att få ihop, men det är bra ändå 😀 . Man får köpa lite per månad för att få ett hem som man vill ha 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa