Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Fredag och huvudvärk.

På väg hem från jobbet idag slog en hemsk huvudvärk till. Helt fruktansvärt var det, de bara sprängde så jag satt på bussen och plågades hela vägen hem. Utanför huset fick jag kräkningar och hemma spydde jag flera gånger i toaletten, värktabletter på de och två timmar sömn så var jag normal igen. Usch! Jag tycker det är fruktansvärt med huvudvärk. Var länge sen jag fick sån här värk men, men. Jag tänkte i alla fall kika på The White Queen nu och se om det är något för mig. Bra sätt att fördriva tiden, imorgon ska jag träffa Camilla och hennes nyfödda dotter och efteråt har jag House of lola här hemma hos mig.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa