Fredag och huvudvärk.

På väg hem från jobbet idag slog en hemsk huvudvärk till. Helt fruktansvärt var det, de bara sprängde så jag satt på bussen och plågades hela vägen hem. Utanför huset fick jag kräkningar och hemma spydde jag flera gånger i toaletten, värktabletter på de och två timmar sömn så var jag normal igen. Usch! Jag tycker det är fruktansvärt med huvudvärk. Var länge sen jag fick sån här värk men, men. Jag tänkte i alla fall kika på The White Queen nu och se om det är något för mig. Bra sätt att fördriva tiden, imorgon ska jag träffa Camilla och hennes nyfödda dotter och efteråt har jag House of lola här hemma hos mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Fredag och huvudvärk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: