20130824-215616.jpg

Idag gick jag ner till lasarettet och träffade Camilla med lilla nyfödda dottern. Så söt och så liten! Fick hålla henne en stund och det är fantastiskt att en sån liten människa kan kännas tung på armen.

Det var andra gången jag träffade Camilla, förra gången var för ett år sedan när hon fick en av sina söner. Jättegullig och trevlig tjej, lätt att prata med är hon också. Glad och vi har samma sorts humor. Jag hoppas vi ses snart igen.

8 kommentarer

    1. Camilla 33 år och 10 barnsmamma – Desamma! Vi måste absolut ses igen 🙂 . Om inte annat kanske Cecilia kommer vilja kika på gymnasium här nere i höst, vi kanske kan ses då? :).
      Annars är de trevligt att ses med bebisar med 😉 . Kram Madde

  1. Haha guud lästre ” förra gången var när hon fick en av mina söner” haha ablev sååå fel 😉 Men va kul för henne, grattisgrattis 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: