Så har jag då köpt biljetter för nästa års Sabaton open air idag då. Har de senaste åren alltid köpt samma dag som biljetterna kommit ut, sen får man då vänta en bra stund men det är det värt. Ungefär ett år kvar men ännu mer att vänta in. Så kul!

Hur som helst har dagen annars varit bra, och första dagen på veckan är nu över. Imorgon ska jag jobba länge dock, ända till 19:30, såna dagar är man helt slut efteråt men det är skönt när såna dagar är över.

Hur som helst, första dagen för nedräkning är då på gång. Ser fram emot augusti 2014.

056

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: