Var någon dåre som ringde mig tjugo över två i natt. Personen la visserligen på men vilken jävla idiot ringer fel till någon den tiden på dygnet?! Jag var mindre road vill jag säga…
Kunde ju självklart inte somna om direkt utan klockan närmade sig halv fyra innan jag kunde somna om. Jag brukar alltid sätta telefonen på ljudlöst på natten så den enda gången man inte gjort de då jävlar ringer någon och väcker mig. Skitnatt och som den gamla människa jag är stör detta mig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: