Idag hämtade jag ut en alldeles fantastisk ljuslykta ifrån K-M shop. Ljuslyktan Lotus finns i två olika färger och jag valde vit. Ljuslyktan är helt i glas och min vita känns frostad, bilderna gör inte ljuslyktan rätt för den är så mycket vackrare i verkligheten. Den är helt fantastisk och stor! Jag blev överraskad över storleken trots att jag kollat ut sedan innan så förstod jag inte hur pass stor den verkligen var. Eftersom jag fick den idag kommer den självklart tändas ikväll framför mys och tv-tittande tillsammans med William, det hör helgen till. Om ni inte besökt K-M shop tidigare tycker jag absolut att ni ska göra det, för hela sidan är i alla fall för mig fylld med massa fina saker och till bra priser, jag har till exempel hittat helt underbara smyckeskrin som inte ligger långt ifrån en beställning. Inredning och prylar till hemmet är förlikat med kärlek för mig, det är sånt jag verkligen ÄLSKAR.
En fördel till med webbutiken är ju att det nu börjar trippa mot jul, och som ni alla vet betyder jul detsamma som julklappar, här kan ni verkligen ta er en titt och hitta saker.

Ikväll kommer fler bilder upp på den fina ljuslyktan. Här är den i dagsljus, ÅH jag är så förälskad och sen priset då, 79:- som hittat.

001

002

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: