Alldeles strax ska jag bege mig mot sängen, då ska jag mysa ner mig i min renbäddade sen och njuta. Jag älskar när sängen är alldeles renbäddad och doften av nytvättat slinker in genom näsan samtidigt som man somnar gott.
Det är rent av lite kärlek för mig, vardagslyx i sin storhet.
Middagen idag blev förresten en hit, enkelt och gott. Kyckling i pitabröd med hemmagjord kebabsås till. Så sjuktgott!

Den här dagen har gått så fort, men jag har varit aktiv hela dagen. Såg nyss ett avsnitt av Downton Abbey och jag måste medge att jag inte förstår varför jag inte sett serien innan?! Den är ju skitbra!

Nu ska jag krypa ner och göra min säng sällskap, imorgon är det söndag.

030

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: