Julen är slut och den har nu åkt ut.

Plockade ut julen idag, så skönt att bli av med allt och återgå till vardagens hem. förra våren köpte jag massor med rosor efter nyår, de ska jag nog göra i år igen. Jag älskar att ha snittblommor hemma, det ger vårstämning.

I och för sig är nog vädret ute vår redan, det är som vår i luften fast det är december.
Nästa vecka är det nytt år också, 2014. Tycker 2013 gick så fort!

016

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Julen är slut och den har nu åkt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: