Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Julen är slut och den har nu åkt ut.

Plockade ut julen idag, så skönt att bli av med allt och återgå till vardagens hem. förra våren köpte jag massor med rosor efter nyår, de ska jag nog göra i år igen. Jag älskar att ha snittblommor hemma, det ger vårstämning.

I och för sig är nog vädret ute vår redan, det är som vår i luften fast det är december.
Nästa vecka är det nytt år också, 2014. Tycker 2013 gick så fort!

016

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa