Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Hotell.

Inlägget är ett samarbete.

Resor, ibland vill man bara göra en resa så man får se annat en denna trista mörka vardag. Just nu känns Sverige väldigt mörkt, dels för det inte är någon snö (inte mig emot) och dels för vi befinner oss i december som inte direkt brukar vara speciellt ljus. Hur som helst så får man stå ut och blicka mot sommaren eller som jag just nu gör googlar andra länder och drömmer mig bort. För nog hade det varit underbart med en resa när vardagen är så mörk som den just nu är? Jag vet att vissa just nu längtar efter snöbollskrig och skoteråkning, medan jag då längtar efter lite mera sol och kanske lite mera värme. God mat, trevligt sällskap, skratt och glada miner. Spännande saker att utforska förutom sin egen lilla vanliga stad. Kanske gå runt bland gatorna och varför inte ta in på ett centralt hotell i Prag få uppleva något nytt. Jag längtar efter att uppleva nya saker, se nya saker och kanske shoppa lite? För tid för shopping finns det ju alltid, jag älskar känslan av att samla på mig nya föremål och finna nya platser för dem i hemmet. Det är lite kärleksfullt rent av att plocka hem något man fått med sig på en resa, saker som kommer från andra platser har en förmåga att fylla upp hemmet med en bit av de man upplevt en liten bit av kärlek och en liten bit av de man upplevt men nu har i hemmet. Minnen, jag tror våra minnen från platser och ställen vi besöker ger oss det lilla extra.

Så här sitter jag och tittar runt på nätet, hittar sidor för resor till främmande länder och städer. Prag kom upp och jag känner en längtan bort från vardagens liv här i Falun. En resa, en möjlighet att se något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.