Så nu är jag ikapp med Glee, vilket således betyder att jag sett klart alla avsnitt som hittills gjorts. Det bästa med denna säsong var helt klart The Beatles temat eftersom jag i stort gillar de flesta av Beatles låtar.

Vad gör jag annars? Inte mycket sitter här och segar, William är med Björn på hockey så jag är ensam hemma. Helt okej, tyst och inte så mycket att göra bara. Kanske borde försöka gå och lägga mig om en stund eftersom jag faktiskt är ganska trött. Vad gör ni denna måndagskväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: