Kom hem från jobbet för en stund sedan, hann precis handla innan bussen gick mot Falun och hemmet. Oplanerat smög sig två stycken semlor ner i shoppingkassen, en varsin till mig och William. När han klev innanför dörren stod en rykande kopp Tassimo Marabouchoklad och en semla och väntade på honom, tro mig när jag säger att han var lycklig. Just choklad är William inte direkt bortskämd med så allt sånt ser han som lyx. Kände att man får lyxa lite på en torsdag ibland, och foton från fikat tog jag med.

001

003

004

005


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: