Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Nya lampor till sovrummet.

Beställde dessa fina lampor till sovrummet från Jotex. Jag är riktigt nöjd. Tycker de förhöjde stämningen därinne massor.

001

4 Comments

  1. Vilka fina lampor! Jag skulle också vilja ha lite nytt i lampväg här hemma. Vi har nämligen jättedåligt med lampor, har typ famlat i mörkret i vissa rum nu under vintern. Vansinne.
    Och vad mysigt med familjekryssning! När lillan blir större ser jag fram emot att kunna göra utflykter med familjen, som tex en kryssning!

    Vet inte om jag svarade på din kommentar angående försäkringskassan. Förstår att du hade det tight när du knappt fick någon föräldrapeng :/ Måste ha varit tufft att jobba extra dessutom när han var så liten. Du gjorde det bra! Men absolut, Försäkringskassan borde inte få kunna strula sådär, en del kan ju verkligen hamna i klistret.

    1. Camilla – Det var jättehärligt med kryssning och ledighet verkligen 🙂 . Förstår att ni kan tänka er att åka senare :).
      Lampor är underbara, jag försöker att ha många :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.