Vaknade rätt tidigt och låg kvar kvar och lyssnade på tystnaden i sängen. Surfade en stund och gick sedan upp vid åtta för att dammsuga, slänga i en hårinpackning och äta frukost. Nu är det slut på socker för en tid framöver precis som förra året. Egentligen borde jag sluta helt men mitt beroende av choklad gör att jag lätt ramlar dit. Jag älskar CHOKLAD min stora last i livet. Ska även börja tvinga mig själv att äta frukost igen, det räcker faktiskt med lite Turkisk yoghurt, en liten klick grädde för att röra ut med, krossade linfrön, pumpakärnor, solrosfrön och några goda frukter eller bär att toppa med. Jag ska även dra ner på kolhydraterna igen. Jag upplever att min mage mår som bäst när jag inte äter pasta och potatis. Ris funkar men det är något i pasta och potatis som får min mage att svälla upp en en ballong och sedan ligger jag med kramper. Jag upplever även att jag förra året när jag helt åt mer LCHF-light mådde betydligt bättre överhuvudtaget att jag dessutom gick ner några kilon var bara positivt. Så nu blir det tid för nytt igen, jag äter aldrig dieter fullt ut, jag är lite rädd för sånt men light-versioner är bra.

Nä nu ska jag skölja ur min inpackning. William ville inte följa med Björn på för-VM/skidspelen i helgen. Han ville hellre vara här, och någon gång under dagen kommer det en person och köper en hylla jag la ut på Köp och sälj på facebook. Bra att bli av med lite saker känner jag.

019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: