Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Byggande.

Här i stan håller det på att byggas lite överallt, mest då bostadshus men det byggs även på andra platser. Jag tycker det är spännande med nya projekt och är en av dem som gärna går på lite rundturer för att se olika byggen. Det finns ju många olika firmor för sådant. Eftersom det ibland är svårt att veta hur man ska hitta rätt så erbjuder Byggbasen en söktjänst där du kan finna olika byggfirmor och andra företag med tips och idéer. En riktigt härliga  sida att kika på för sådana som jag som tycker det är spännande med renoveringar av olika slag. Jag blir alltid så sugen på att bygga själv. Nu är jag inte så händig men det verkar så roligt och spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa