Tar en sen frukost men en tidig lunch. Låg bara och drog mig i sängen imorse. Vaknade med en mardröm vid 4. Var sen orolig och stressad tills klockan sex när jag somnade om. Fortsatte att drömma oroligheter så jag antar att det är något som inte känns så bra just nu. Men det är snart påsk så då brukar jag ha det så här, känslor som går upp och ner, lätt för tårar och en allmän stressnivå som stiger. Det går över, jag vet det. Men det är lika jobbigt varje år. Dolda känslor som poppas runt i huvudet på mig. Saker blir alltid bättre!

Här är min frunsch. Göttans! Snart ska jag duscha och bege mig till Maxi, ikväll får jag nämligen gäster! Det är dags för House of lola party!

20140330-111515.jpg

20140330-111529.jpg

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa