Vilket fantastiskt väder det varit idag, ja egentligen hela helgen. Vi åkte aldrig till Skedvi vi åkte istället till Kniva. Där sålde William lite jultidningar och sedan så plockades studsmattan ner. Förutom de tog vi en liten promenad i byn och William lekte med sina tremänningar. Eller leka är väl inte riktigt sant, de filmande. Efter vi varit i Kniva åkte vi till Maxi för att handla mat till kvällen. Tacos stod på middagsschemat, fick ju lov att testa Buzzadors godheter. Jag skriver mer om det i ett annat inlägg. Hur som helst gick denna dag fort, jag har känt av halsen hela dagen och nyser och snörvlar nu… Känns sisådär att bli smittad, William har uppenbart fixat över sin sjuka på mig. VARFÖR?! Varför blir vissa smittade lättare av förkylningar än andra? Jag är dessutom som en karl vid förkylningar och feber… Jag känner mig som ett litet barn och tycker att jag är dödssjuk.

Nä ni får lite bilder istället, passade på att ta lite sådana nu när hösten är så nära men ändå känns lite längre bort.

010

011

012

013

001

002

003

007

008


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: