IMG_2144.JPG

Redan i måndags såg jag hur de började sätta upp stånd nere på stan. Jag blev självklart nyfiken och idag fick vi tid över att gå ner och kika. Wow!!! Det fanns mat från flera olika platser i världen och man blev sugen på allt! Till sist bestämde jag och Björn oss för att testa känguruburgare från Australien och William tog en langos. Det vad sjuktgott! Jag rekommenderar er som är i Dalarna att ta er till Falun, på lördag är sista dagen och jag lovar er ni kommer inte bli besvikna.

 

IMG_2143.JPG

 

IMG_2142.JPG

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: