002

Dagen började i stress, tog en dusch och sminkade mig. Åt min frukost och packade ner Williams plocksallad han skulle ha med sig till Naturskolan idag. Alla fyror på hans skola fick komma dit och har varit med djuren, hjälpt till att göra i ordning och täljt barkbåtar. Jag gillar att Naturskolan finns här i Falun, det är helt fantastiskt vad eleverna får göra beroende på ålder. På naturskolan får eleverna testa hur livet var förr, se gamla sorters ladugårdsdjur som tyvärr håller på att dö ut och testa olika former av hantverk.

Hur som helst, åkte till jobbet och avslutade dagen med matematiklyftet. Vi fick gå på ett “studiebesök” hos några andra deltagare som jobbar på Montessori och jag måste erkänna att det var spännande. Vilken miljö, med material som används och ja det var verkligen spännande.

006

 

Efteråt åkte jag hem, lagade middag åt William och la mig sedan i ett hett bad med levande ljus på sidan av. Bara känslan av att kliva ner i badkaret och njuta kändes så lyxigt idag. Kanske för att jag inte känner att tiden finns för bad som förut? Imorgon ska jag i alla fall jobba, och på fredag är jag ledig. Det ska bli ganska skönt. Då hinner jag städa och dona tills William kommer hem från skolan. Tänk att han fyller tio år på fredag, vart har tiden tagit vägen?

 

001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: