My little pony G1:or

I torsdags vann jag dessa fina My little pony G1:or på tradera. Det visade sig vara en samlare från Borlänge och vi började snabbt maila med varandra. Det är alltså första samlaren jag träffat ifrån Dalarna och det känns jättekul. Mitt intresse för My little pony är stort och jag samlar vid varje tillfälle. Dessa två var det jag vann, Björn hämtade dem i fredags. Detta är alltså Firefly och Princess Primrose.

039

Så fina!

040

Princess Primrose

041 Firefly

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: