Partylite – Så fint!

Igår lämnades mina varor Partylite här. Jag har varit ganska dålig sedan i måndags så säljaren lämnade in dem och åkte direkt. Jag är redan såld på min fina Jungfru Maria ljushållare från dem. Tog även ett ljus jag fastnade för förra året. Hur som helst Jungfru Maria är min favorit, så vacker! Blir helt varm när jag ser den. Hur vackert är inte kärleken mellan barn och förälder?

IMG_2181.JPG

IMG_2182.JPG

IMG_2183.JPG

IMG_2185.JPG

 

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: