[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kHIaORMG-AM[/youtube]

Revenge kom tillbaka med storm, det kändes som serien går all in nu. Jag tror inte att Emily kommer få det enkelt denna säsong. Hennes hämnd har slagit igenom, men jag tror att Victoria kommer vara en god motståndare. Egentligen kanske Revenge borde ha slutat förra säsongen, och istället för att döda Aiden kunde hon slutat tillsammans med honom. Hennes hämnd hade varit genomförd och serien hade fått ett godtyckligt slut. Jag gillar Revenge det är inte det, men jag tror dock att denna säsong kan göra den ont. Varför vet jag inte, men vissa serier håller inte tillräckligt länge. Jag kommer så klart att titta då jag gillar serien, men frågan är om de kommer kunna toppa föregående säsonger?

4 kommentarer

  1. Jag har verkligen missat alla serier sen 2008 känns det, haha! Går och lägger mig istället för att se på tv eller spelar candy crush, snacka om att man blivit gammal 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: