Jobbade och åkte hem och sov, det kändes som att min förkylning och feber kom tillbaka. Så jag sov och sov, tills min bror kom hit. Vi tog en fika på Maxi och sedan gick jag hem och har kikat på lite serier, men sumerar dem senare. Just nu är jag mest varm och trött, dryg förkylning detta som verkar ta om i feber! Jag som blir väldigt ynklig som sjuk.

William är hos Björn i helgen, så kommer vara lugnt för mig.

Vad har ni gjort denna fredag?

092 Saknar våren!

Relaterade etiketter:


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: