IMG_2346.JPG

 

Dessa böcker beställde jag av William när han sålde jultidningar.
Bland tomtar och troll – Som barn fick jag en sån bok vid varje julafton. Därmed betyder de massor för mig. Jag har köpt några på loppis vid tillfällen också.
Kärleksmums – Jag köpte en bok om kladdkakor förra året och gillade den skarpt, tänkte att denna bok kunde uppgradera mig ännu en gång.
Pernillas Julgodis – Inte för att Pernilla Walhgren är någon jag vet så mycket om, förutom att hon sjunger, har barn och är född i en kändisfamilj. Utanför att jag helt enkelt vill fixa lite gott julgodis nu till julen här hemma.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: