Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Att ta sig tid.

Kände att det kanske var länge att skriva något, efter flera dagars mer eller mindre tystnad. Jag har varit så sjukttrött hela veckan. Vid 21 har jag somnat och verkligen sovit djupt, jag antar att kroppen har behövt lite extra vila ett tag.
Ska lägga mig tidigt idag med. Det var after work med jobbet idag, men jag deltog inte. William blev sjuk idag och gick hem från skolan. Då jag inte jobbar längre än till 11.00 på fredagar fick han klara sig själv en stund tills jag kom hem, jag ringde honom vid elva och frågade om han var hungrig så jag sprang in på ICA supermarket på stan och handlade lite smått, och gick över till Kopparstaden och valde färg till min hall. Kommer bli så fint att få nytt där!
Begav mig hemåt och fixade lunchen åt William, sedan tog jag det lugnt en stund med William.

Har sett på lite serier och ska som jag skrev försöka lägga mig och ta igen lite tappad sömn. Blir nog mer skrivet imorgon!

IMG_2188.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.