Inlägget är ett samarbete.

Denna dag är nog verkligen helt inställd på klockor! Igår kväll ställde jag om husets alla klockor så att de skulle stämma ihop med tiden som jag skulle vakna till idag. Ni har väl ställt tillbaka klockorna? Jag upplever samma panik varje år, dels vaknar jag jättetidigt och upplever dagarna efter omställningen som ett hån eftersom jag är pigg långt innan klockan ringer, och sen känns det genast så mycket mörkare på kvällen. Jag föredrar helt enkelt sommartid, vilket andra då inte har så mycket för.

Klockor, jag har sedan min förra armbandsklocka gick sönder letat efter en bra ersättare. Jag hamnade på en sida som heter Damklockor och hittade genast en favorit. Jag är sådan person som tycker om vitt och stilrent, att denna klocka dessutom hade fina detaljer i form av små stenar runt om gjorde att hela jag kände att denna är min stora favorit. Det här med små detaljer är alltid så lockande, sen tror jag att armbandsklockor är perfekta i mitt yrke. Jag använder mobilen som klocka till vardags, men att titta på mobilen för klockan i arbetet tar lite längre tid. Där tror jag att en fin armbandsklocka är bättre, jag upplevde det i alla fall så när jag använda klockan sist innan den gick sönder. Klockor är fina detaljer, de går idag att ha dem som en accessoar till sin outfit. Jag tror på vitt och stilrent och denna klocka har blivit en stor favorit. Ett till plus med Damklockor är att de erbjuder flera olika betalsätt och har fri frakt och retur, sånt får mig alltid extra positiv att handla, det ger mig ett seriöst intryck från butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: