Morgonstund.

IMG_2362.JPG

Jag kände mig lite hungrig när jag vaknade, jag åt en Kycklinghamburgare på Burger king med Lisa igår, efter att vi varit på Ikea och kikat. Tog vatten till och inget mera, men hade sån ångest att jag valde att inte äta något mer under gårdagen. Istället blev detta min frukost. Jag har ju tre kilon att gå minus och om man kämpar på riktigt bra kanske de försvinner tills på fredag? Eller så är det något önsketänkade, de sista kilona brukar ju alltid vara de svåraste. Men jag ska inte ge upp, de ska bort! Hur som helst min frulle bestod idag av, finn crips, ost, Tassimo latte och Arlas blåbärs kvarg. Den var inte så bra med tanke på kalorierna men jag köpte dem i fredags och tänkte att man kan unna sig dem under helgen.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Morgonstund.

  • 26 oktober, 2014 at 10:10
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Jo jag vet, men för mig är det bättre att gå ner mycket fort. Det är så min kropp bäst fungerar :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: