Bildelar.

Våren är snart här, och de flesta som har bil eller umgås med någon bilintresserad vet att det nästan blir galet intressant med bilar just på våren. Då tvättas bilarna, nya delar införskaffas och jag tror shoppingbegäret höjs något. På BildelarOnline 24 kan du få tag på bildelar och reservdelar till bilen på ett enkelt och användarvänligt sätt. Man loggar in, och fyller i vilken bil man har och klickar sedan på sök så får man upp alla möjliga bildelar just till sin bil. Hur bra som helst ju! Jag tror vi alla har en stund vi minns när bilen krånglat, jag minns flertal gånger när min pappas bil la av ut efter vägarna som barn. På den tiden hade man ingen mobiltelefon så man fick stå på vägen tills någon vänlig själ kanske valde att hjälpa eller bara stå där och vänta. Jag antar att de flesta känner igen just den situationen? Vid såna tillfällen när bilen väl kommit hem på ett eller annat vis vill man ju enkelt kunna hitta den delen på bilen som krånglat. Jag kan även vara helt ärlig att Björns raggarbilar han haft genom åren också krånglat när man kört, vilket resulterat i nya bildelar. Såna gånger vill man ju ha tag på delar, och på nätet är det ju oftast både billigare och smidigare att få tag på dem.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: