Nätdejting och Sökande.

Inlägget är ett samarbete.

Om man skriver ordet sökande, kan det ha olika betydelse för olika människor. För vissa människor kanske sökande betyder sökandet efter förändring, och när man tänker förändring kan sökandet då kanske vara efter någon att dela livet med? En livspartner och någon som skulle kännas rätt just för dig. Det finns ganska många olika sätt att möta människor på. Vissa tänker krogen, andra tänker kanske på jobbet och så är det vissa som testar att nätdejta. nätdejting, när man nätdejtar möter man nya människor som man kanske aldrig skulle träffa tidigare. Jag vet ganska många som testat nätdejting och är nöjda med saken. Vissa har träffat sin livspartner så och andra kanske en vän. Personligen tror jag att gratissidor är det bästa och där är Dejtingkung en sida jag skulle rekommendera för er som söker. Sidan ger bra och enkel information om seriösa dejtingsidor och berättar om fördelarna med nätdejting på ett enkelt och informativt sätt. Sidan har bland annat information om 8 frågor du ska ställa under nätdejtingen och det är ju jättebra. Där tänker jag att man hinner reflektera på är denna personen rätt för mig? Du får information om personen som är väldigt bra för framtiden, det här kan också underlätta om du kanske känner oro för den du möter och sedan vill man ju gärna se att man har någon likhet med personen man dejtar eller hur?

Har du nätdejtat? Hur var det?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Nätdejting och Sökande.

 • 4 mars, 2015 at 12:33
  Permalink

  Nätdejtade gjorde jag med nuvarande mannen min 🙂

  Reply
 • 4 mars, 2015 at 12:48
  Permalink

  Jag träffade min sambo på nätet, fast inte på nån dejtingssida…skrev tom min c-uppsats om kärlek och kommunikation på internet (1996, jag var tidigt ute :P)

  Reply
  • 5 mars, 2015 at 20:22
   Permalink

   Camilla – Va roligt! Kul c-uppsats ämne 😀 . Intressant verkligen :).

   Reply
 • 4 mars, 2015 at 20:39
  Permalink

  Hejsan! Jag nätdejtar just nu. Är med i badoo sedan 3 veckor tillbaka. Det är en gratis dejtingsajt. Har träffat en kille än så länge men det klickade inte. Det är spännande minst sagt. Roligt om man skulle träffa rätt helt plötsligt 🙂 Kram på dig!

  Reply
 • 9 mars, 2015 at 09:53
  Permalink

  Idag är dagen! Dejt på gång 🙂 Är inte du sugen på att träffa en ny man?

  Reply
  • 9 mars, 2015 at 11:11
   Permalink

   Carina – Va roligt! Nej gud NEJ. Haha, jag har inte känt sug på sånt på många år :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: