001

Då var det måndag igen då. William har nyss gått till skolan, jag har nyss planerat lite och ska fortsätta med saken. Nu är det igång igen tillbaka till jobbet imorgon efter en veckas ledighet och uppladdning. Det känns bra, jag ska under denna dag alltså planera, se på någon serie, städa och handla. Jag har lovat kyckling i pitabröd till middag.

Frukosten idag var ett önskemål från William, ägg och godsaker. Det är fint med måndagar, vi får tiden att starta veckan tillsammans det värderar jag högt.

002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: