Ett pannkaksansikte.

Stekte pannkakor idag när denna ansiktsprofil dök upp! Näsa, och munn, en liten lugg!

Efter lunchen åkte vi till Skedvi med Björn, Björns mamma och hennes karl. Vi hälsande på Björn farmor och farfar där. Tog en promenad och fikade.

 

William har även passat på att samla ihop batterier hos folk. Hans klass har gått med i batterikampen? Passade ju bra för dem också eftersom deras tema för terminen är just inriktat på återvinning. Vart är vi på väg heter temat. William hade gjort bra ifrån sig på kunskapskollen också, dels svarat på sina frågor och även lagt till i diskussionerna. Känner mig så stolt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Ett pannkaksansikte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: