Jag och William, säger godmorgon!
William aningen nyvaken!

Vissa tillfällen kommer man ihåg saker man glömt. Jag har under många år tänkt att slöjden var helt enkelt inte något jag tyckte var kul, tills nyligen när William kommer hem med saker han skapat (just nu gör han en skärbräda åt mig, som han visade en prototyp på genom paint, eftersom vi inte använder plast här hemma).

Då helt plötsligt inser jag att; Hallå! Jag älskade ju träslöjd på mellanstadiet. Jag börjar sakta men säkert minnas att det var där jag kände att jag inte var helt värdelös.
Syslöjden däremot den gillade jag inte alls. Tog mig evigheter varje gång att försöka klura ut vad jag vill ha.
I sexan gjorde jag ett lapptäcke åt min lillasyster som hon fick ha i barnvagnen. Men annars var jag totalt värdelös på idéer i syslöjd.
Men träslöjden var kul, det som får mig att fundera är dock varför jag valde syslöjd på högstadiet och även som elevens val på gymnasiet?! Inte konstigt att minnet verkar ha förvrängt sanningen en aning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: