Fick verkligen den stora äran att testa dessa produkter ifrån ACO genom Loppi blogbag, hur glad blev jag inte?! William har alltid haft otroligt torr hy, vilket leder till att man ofta får smörja och smörja. Dessa produkter är ju fantastiska och jag och William är helnöjda båda två!

Minicare Kräm – Denna har vi använt, William har torr hy och denna var jättebra mot den. Jag har också tänkt testa den eftersom jag får som klåda på bröstet under den här perioden. Fördelen med denna är att den är helt fri från färgämnen och parfym! Det gillar jag i massor, vad har färgämnen och parfym i hudkräm att göra?! Toppen!

Minicare Washlotion – Eftersom min duschlotion snart är slut har jag inte hunnit använda denna ännu, men det blir alldeles snart! Denna är fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym! Perfekt för hela familjen med andra ord.

Minicare Baby Mousse – Toppen verkligen, även om vi inte har någon baby här hemma så är den ju bra ändå. Den är en extra mild rengöringsmousse och det gillar jag. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja! Gillar i massor!

Minicare baby oil – Denna gillas, vi har haft den i badvattnet båda två. Så sjukt skönt, fördelen med denna är att den passar till att båda bada och rengöra huden med. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym samt mineralolja!

Minicare Baby Zinc Cream – Inte hunnit använda, men det blir säkert av. Även denna är fri ifrån konserveringsmedel, färgämnen och parfym samt mineralolja.

 

Tusen tack loppiblogbag för att jag fick ÄRAN att testa dessa produkter! Vi är nöjda här hemma!


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: