Kommunen jag arbetar i har startat samtalsgrupp för lärare i ämnet särbegåvade barn. När vi var på föreläsningen för några veckor sedan insåg jag, att detta är jag intresserad av. Så jag och en kollega skrev upp oss och är nu med i den här gruppen. Tyvärr var jag sjuk förra veckan när första träffen var, men det blir ju flera. Idag fick jag boken vi ska läsa av kollegan och jag började ganska snabbt sluka mig igenom dem. Väldigt intressant ämne, jag gillar att lära mig nya saker och tror att det här kommer stimulera min hjärna. Jag måste göra saker, läsa och utvecklas. 60 sidor ska läsas tills nästa träffa och boken är så lättläst så de sidorna är snart uppslukade. Rent spontant av det lilla jag än så länge läst, känner jag att alla som är lärare eller jobbar med barn borde ta till sig ämnet. För mig som bara hört begreppet känns detta precis lika viktigt som allt annat inom läraryrket.
Boken heter Se mig som jag är, om särbegåvade barn i skolan och är skriven av Camilla Wallström ni kan köpa den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: