Solen lyser, och jag hör livet!

Helt galet att fatta att det är vår i luften. Den är så nära, visst kommer det komma bakslag och det blir snö. Men det är ljust och ganska varmt! Jag känner mig galet glad och sprallig! Jag älskar när ljuset kommer tillbaka, när man kan gå upp på morgonen och bara wowa runt liksom! Det är perfekt!

Dagens dag har bestått av, planering och strukturering. Städning och duschning av blommor, handling och tv-tittande. Helt okej ledig måndag! 

Jag är glad! Och imorgon blir det jobb igen, det ska bli glädjande roligt!!!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Solen lyser, och jag hör livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: