Jag älskar smycken, det finns något som gör att varje gång man skaffar ett smycke så känner man en extra glädje inombords. Känner ni igen den känslan? Just nu är jag inne i en period när armband är något jag gillar i massor. Armband är så enkelt att bära men ändå så himla stilfullt, att köpa smycken online är ett alternativ för sådana som mig som tycker det är helt värdelöst att springa runt i affärer för att leta efter det jag vill ha, dessutom så föredrar jag att handla online eftersom utbudet är större. Dessutom skulle jag vilja påstå att smycken på nätet har bättre priser dessutom. Jag fick ett Snö of sweden armband av mamma i födelsedagspresent och kände då direkt att smycken från de märket vill jag ha mer av. För visst är dem fina? Jag behöver även nya örhängen och där är jag jättesugen på att köpa ett par från Pearls for girls. Köper ni ofta smycken? Visst är det en härlig sak att bära?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.