Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Onsdagar och mitten av veckan.

Då var onsdagen över då, jag har jobbat och kom hem helt trött så somnade utslagen på soffan under min värmefilt. Den är livsfarlig! Så fort man drar på sig den är man fast sedan! Helt underbar uppfinning.

Idag lagade jag baconröra med färskpasta till middag. En väldigt enkel maträtt som man kan ha i kyckling eller annat i om man så vill. Jag tog bacon idag då det är enkelt och jag sällan orkar laga kycklingrätter de dagar Björn har träning.

Nu ska jag läsa ett kapitel ur Harry Potter och de vises sten för William. Det är så mysigt tycker jag att ta sig den tiden med sitt barn, att läsa på kvällen. Det är viktigt för mig, att fördjupa sig i orden, fångas av en bok, och mysa en stund tillsammans. Livet är för kort för att slösa bort dyrbara stunder.

DSCN0706En annan dyrbar stund i livet.

2 Comments

  1. Låter som du haft en underbar onsdag trots tröttheten efter jobbet. Värmfilt har jag varit jätte nyfiken på, tror jag skulle älska den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: