William är i den där åldern när han vill ha party, jag har lovat honom saken och det blir så dåligt planerat jämt. Han fyllde år i oktober, men jag funderar om man kanske skulle kunna ha kalas eller party för honom ändå. Kanske lite kalas nu på våren? Eller ja party. Ena stunden tänker jag att man skulle kunna ha filmparty med lite gott typ snacks och chips med ett roligt kalastema. Jag tror det skulle vara skitkul, jag tänker att man då kan köpa lite spännande produkter från kalaskompaniet som har ett stort utbud med för kalaset. Det tror jag William skulle gilla i massor, kanske kunde vi köra på maskeradtema? Barn brukar gilla sånt där att klä ut sig och sedan få hitta på saker tillsammans. Sen nu när de är lite äldre kanske det är ännu roligare, jag tänker om man har filmkalas kan man be dem att klä sig som någon i filmen de får se, och när de sett filmen kanske man kan göra en aktivitet ute i samband med filmen? Egentligen behöver ju inte kalas vara så himla svårt att fixa, men det är ju det där med planeringen. Sen är det ju så roligt att titta in webbsidan och hitta alla roliga saker, man blir så inspirerad.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: