Barnens skidspel 2015 och Melodifestivalen.

001

Barnens skidspel idag också, hur härligt som helst var det att befinna sig ute i solen och värmen på Lugnet.

003

William åkte runt och hade det kul i backen. Jag, Björn och hans pappa gick runt vi också.

009

Vätskekontroller och Guldmedalj, detta var nu då Williams sista år eftersom man bara får åka tills man fyller elva. William var helnöjd i alla fall.

Efter Barnens skidspel åkte Björn och William hem till sig och jag passade på att se på Glee, Baby Daddy samt Jane the Virgin. La mig sedan på soffan och läste lite kurslitteratur för Doulautbildningen och sedan somnade jag.

011
Björn ringde strax innan sex så då gick jag mot Maxi. Handlade lite och åkte sedan hem. Här hemma åt vi mellomys mat i form av Mcdonalds och sedan lite godis. William jublade över att Måns vann, och jag jublade över att äntligen är det över! Tycker det är överdrivet med alla deltävlingar! Man har ju tröttnat för längesen när finalen är, sen kanske jag inte är så intresserad egentligen heller så de bidrar ju det med.

Nä nu ska jag strax säga tack och godnatt! Ni får lite foton här.

012

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: