Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vad framtiden tänkt sig.

Sitter och funderar en del, stundvis känns det som tiden tickar på så fort. Jag såg precis i min kalender att det inte alls är många veckor kvar nu till sommarlovet. Nog känns det konstigt, sommarlov? William slutar fyran, jag har avslutat ytterligare ett läsår som lärare och allt känns som att tiden alltid går så himlans fort!

Ibland funderar man då på framtiden, vad har framtiden för planer för oss som människor, vissa söker svaret hos en spådam de får då veta saker som kommer ske i framtiden, kanske inte idag. Kanske inte imorgon men någon gång. Det där magiska och övernaturliga som så många vänder sig till för att söka svaren, de finns en hel del tjänster på nätet som erbjuder människor att möta spådom där och få finna svar om sitt förflutna, framtiden och kanske även få veta något om en från en släktning som lämnat detta jordeliv. Vissa tror helt fullt ut på spådom och andra kallar det för bluff och båg. Frågan är ju vad som är rätt? Och om det finns några rätt eller fel. Jag tänker att man måste tro för att saker ska fungera. Blir man lyckligare av att kontakta en spådam så kanske det är svaret för just den människan. Vad tror ni? Kan man bli lyckliga av att gå till en spådam? Tror ni på spådom?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa